Bezoek onze Facebook pagina Bezoek onze Twitter pagina Bezoek onze Pinterest pagina

Blik je terug!

Blik je terug!

We zijn de maand februari ingegaan! Onvoorstelbaar hoe januari aan me voorbij is gevlogen, 1/12 deel van 2016 zit er al weer op. Ik kijk altijd graag vooruit, maar soms moet ik ook even terugkijken. Even achterom, een blik terug. In januari heb ik het nieuwe contract getekend voor mijn nieuwe werkplek. Eigenlijk zou ik er nu moeten zitten, maar de verbouwing liep toch uit. De laatste hand wordt eraan gelegd, dus ik hoop dat we er snel in kunnen. Als jullie mijn slaapkamer zien, dan zou je het begrijpen ;). Dozen van rijen op elkaar, een glimp van het bed is nog net te zien.

In januari heb ik weer mijn eerste rondje hardlopen afgelegd (samen met mijn dochter, die wou perse mee), kwam ik erachter dat mijn fietsband nog steeds lek is, en is mijn eerste bestelling bij Bloomon geplaatst (waar ik overigens erg blij mee ben want hij staat nog steeds mooi in de vaas). Ook ging mijn dochtertje van 7 voor het eerst alleen in galop door de bak, besloot onze zoon te willen stoppen met de gym (radslag was toch niet echt zijn ding) en heeft onze jongste heerlijk getekend met permanente stift op zijn eigen tripp trapp stoel. Nee echt, in dit huis komt er geen verveling aan te pas.

Als ik dan even mag starten met februari dan begint deze week ontzettend goed, kan niet beter! Voor mij een nieuw levensjaar, 12,5 jaar samen met Wilfred met als verrassing een nachtje weg naar Groningen. Dit alles ligt nog in het verschiet, dus een fijne voorpret! Wat ook nog gaat komen is de 10 mijl (ruim 16 km), waar ik me gisteren voor heb opgegeven. Dit jaar opnieuw de Stationsloop. Hopelijk gaan we dit jaar iets minder ongemakkelijk over de streep. Met andere woorden, er moet de komende tijd flink getraind worden! Ben ik blij dat de bootcamplessen weer eind februari gaan beginnen.

We gaan een nieuw ruimte betrekken, maar daarom ook tegelijk opruimen. In de laatste nieuwsbrief werd dit al aangekondigd. Op de site van Kunstkindje is er een nieuwe map aangemaakt ‘Outlet’. De komende weken wordt deze met regelmaat aangevuld met leuke hebbedingen voor superlage prijzen. Vaak maar in een enkele stuk, dus als je echt iets ziet, wacht dan niet te lang. Deze producten komen ook niet meer terug in de collectie.

De collectie van Pepermints is ook weer aangevuld met nieuwe kaarten en posters! O.a. met deze leuke posterĀ  ‘Vlieg je mee’

Ik wens iedereen een fijne week toe!

P.s. Doe je al mee met onze gave winactie? 14 februari maken we 2 winnaars bekend!

 

Schermafbeelding 2016-02-02 om 13.20.02

nieuw pand!

tripp trapp tekening

tripp trapp tekening

eerste rondje lopen

eerste rondje lopen

winactie

winactie

 

 

 

 

 

Dit is een demo winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden voldaan.