Bezoek onze Facebook pagina Bezoek onze Twitter pagina Bezoek onze Pinterest pagina

Blog Kunstkindje

Schrijven wat Kunstkindje bezig houdt en wat we allemaal tegen komen delen we graag met jullie op deze blog. Lees mee en laat je inspireren!

boxkleed-newstyle

Boxkleed ‘New Style’

Boxkleed ‘New Style’

Al vanaf de start van onze webwinkel hebben we de boxkleden in ons assortiment. Al bijna 7 jaren! Kennen jullie die tijd nog? De tijd van de stipjes, ruitjes en bonte hollandse kleurtjes. Eigenlijk kon het zo gek nog niet! Inmiddels zien we natuurlijk veranderingen in de trends van vandaag. Wij kijken natuurlijk goed naar wat er momenteel trendy in de babywereld is, maar we volgen ook graag onze eigen weg daarin. Net even dat extraatje, net even anders dan de collectie in de babywinkel.

Lees verder »

Duurzaamheid & Kunstkindje

Het blijft de laatste tijd rommelen in de media over producten en de duurzaamheid daarvan. Wij Nederlanders zijn gek op kleine prijsjes, ook ik vind het altijd leuk om iets te scoren voor weinig. Ik durf wel te zeggen dat ik daar oog voor heb ;). Maar ook durf ik te zeggen dat ik graag langs de 2e hands winkeltjes loop, een kringloop bezoek of iets leuks vind op marktplaats. We kopen van alles, maar eigenlijk weten we helemaal niet hoe het tot stand gekomen is. Het enige wat we vaak zien of lezen is ” Made in….”.

Lees verder »

Nieuw jaar, nieuwe boxkleden en meer!

Nieuw jaar, nieuwe boxkleden en meer!

2015 eindigde eigenlijk best rommelig voor Kunstkindje. Een verhuizing stond al wel in de planning, maar dat we ook op zoek moesten naar een nieuw atelier, dat kwam even hard aan! Zoals de meesten wel weten werken we altijd graag met een Nederlands atelier zodat we weten waar onze producten worden gemaakt en dat we snel kunnen schakelen omdat we ook producten op-maat aanbieden zoals onze collectie boxkleden. Het atelier kon haar orders niet meer aan en sloot de deur voor ons dicht. Dat was echt even slikken, want hierdoor konden wij even geen nieuwe orders meer aannemen.

Lees verder »

Druk, druk en druk….

Druk, druk en druk….

Hebben jullie dat ook? Dat de weken voorbij vliegen en dat je gewoonweg de tijd die je hebt nooit genoeg is? De laatste weken is het hier echt rennen en vliegen en zit ik in die constante flow van beweging dat ik gewoon echt niet meer stil kan zitten. Onrustig, druk en soms even uit balans. Lastig om hier uit te komen. De Flow weekly (vaak mijn momentje van ontspanning) liggen al van een aantal weken ongeopend naar mij te staren. Op dit moment zijn er veel bezigheden. In september ben ik officieel begonnen met mijn eigen kaartencollectie Pepermints. Naast de nieuwe website proberen we natuurlijk onze eigen lijn landelijk neer te zetten door verschillende verkooppunten te vinden. Het begin is er, we hebben nu 5 punten waar je kaarten & posters van ons kunt vinden! Leuk en spannend! Dat vooral! Misschien voor 2016 toch eens kijken voor een cursus mindfulness? Zoeken in balans tussen werk, gezin en prive blijft een dingetje…

Lees verder »
herfst, mooi

Herfst!

Herfst!

’s Ochtends wordt het nu echt alweer frisser, jassen moeten weer aan en hier zijn we alweer een beetje de zomerkleren aan de kant aan het leggen. Toch mogen we zeker niet klagen, het is nog heerlijk weer buiten! Onze kinderen zijn nog volop buiten aan het spelen en ik hoop dat we hier nog lang gebruik van mogen maken. Sommige mensen vinden het lastig om afscheid te nemen van de zomer, de lange dagen met warmte om je heen. Toch is de herfst zo’n mooie overgangsseizoen. Kijk eens goed als je buiten loopt, wat er allemaal verandert om je heen. Er komen weer blaadjes te voorschijn met ontelbare verschillende kleuren op een kleine oppervlakte. Ik kan hier echt van genieten, wat een kleurenpracht zie je om je heen. Juist in onze tijd van haast, drukte is het dan weer eens goed om bij deze mooie kleine dingen stil te staan. Naar mate de tijd verstrekt zijn we steeds weer meer binnen te vinden, het huis, vaak het middelpunt van het gezin, waar gegeten, gelachen en geruzied wordt. Het is fijn om die plek weer ‘op te warmen’ met je eigen kostbare dingen om je heen.

Lees verder »
kunstkindje gaat verhuizen

Kunstkindje gaat verhuizen!

Flexibel kunnen zijn, je over te kunnen geven aan veranderingen. Een proces waar ik en Kunstkindje mee bezig zijn. Per 1 december moeten we helaas het pand de Werf verlaten. De Baalderborg gaat de ruimte straks zelf gebruiken en dus moeten wij een ander plekje gaan zoeken. De meeste ondernemers zijn de afgelopen maanden al verhuisd en hebben elders een plekje gevonden. Kunstkindje is nog naarstig op zoek naar een plekje in Ommen. Er zijn wel wat ontwikkelingen gaande, maar op welk termijn daar wat uit gaat komen is nog onbekend. De kans is dus groot dat ik straks weer (tijdelijk) vanuit huis ga werken. Mocht je nog wat weten voor Kunstkindje (circa 20 a 25 m2), dan hoor ik het graag. Gezien de drukke maanden rondom kerst, sinterklaas en verjaardagen blijft Kunstkindje t/m eind oktober nog in dit pand. We zullen daarom nog 2 inloopochtenden plannen, waarbij er heel veel producten tegen aantrekkelijke prijzen worden verkocht (OP=OP).

Lees verder »
baby-uitzet-deel-2

Help!? Wat heb ik nodig voor mijn baby-uitzet? Deel 2

Help!? Wat heb ik nodig voor mijn baby- uitzet? Deel 2

Heb je onze eerste blog al gelezen (deel 1)? Vandaag laten we jullie nog nog 3 musthaves zien die onmisbaar zijn in je baby-uitzet. Op internet kan je ontzettend veel lijstjes vinden, onze uitzet bestaat vooral uit producten waar ik goede ervaringen mee heb of nieuwe producten die ik wel heel graag had willen gebruiken. Producten die echt de moeite waard zijn om met jullie te delen!

Lees verder »

Dit is een demo winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden voldaan.