Bezoek onze Facebook pagina Bezoek onze Twitter pagina Bezoek onze Pinterest pagina

Druk, druk en druk….

Druk, druk en druk….

Hebben jullie dat ook? Dat de weken voorbij vliegen en dat je gewoonweg de tijd die je hebt nooit genoeg is? De laatste weken is het hier echt rennen en vliegen en zit ik in die constante flow van beweging dat ik gewoon echt niet meer stil kan zitten. Onrustig, druk en soms even uit balans. Lastig om hier uit te komen. De Flow weekly (vaak mijn momentje van ontspanning) liggen al van een aantal weken ongeopend naar mij te staren. Op dit moment zijn er veel bezigheden. In september ben ik officieel begonnen met mijn eigen kaartencollectie Pepermints. Naast de nieuwe website proberen we natuurlijk onze eigen lijn landelijk neer te zetten door verschillende verkooppunten te vinden. Het begin is er, we hebben nu 5 punten waar je kaarten & posters van ons kunt vinden! Leuk en spannend! Dat vooral! Misschien voor 2016 toch eens kijken voor een cursus mindfulness? Zoeken in balans tussen werk, gezin en prive blijft een dingetje…

Naast Pepermints blijven we doorgaan met Kunstkindje, al hebben we voor nu wel gekozen voor een kleiner segment aan producten. We gaan ons nu weer meer richten op de boxkleden, de omslagdoeken en de succesvolle newbornhoezen voor de babyset van de Stokke Tripp Trapp. Daarnaast kan je bij Kunstkindje terecht voor leuke kleine kadootjes zoals de speenkoorden en de nieuwe bijtringen.

Voor 2016 zijn we al weer bezig met het opzetten van nieuwe lijnen. We gebruiken naast de gewone katoenen stoffen weer de zachte minky stoffen en introduceren ook weer nieuwe printstoffen. Vooral de grafische printjes gaan we weer terug zien en naast al het kleur komt er ook een leuke zwart/wit lijn! Stoer, landelijk en een tikkeltje Scandinavisch. Ben je op zoek naar net even wat anders? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Al onze eigen producten worden nog steeds in Nederland gemaakt waar ik trots op ben. Hierdoor kunnen we ook snel op – maat producten bieden.

Naast alle drukte zit er ook nog een verhuizing aan te komen. Over 2,5 week gaan we langzaam onze kantoorruimte legen aan de Haven. We hebben de afgelopen ruim 2 jaar met plezier hier ons plekje gehad. Duidelijk tijd voor iets nieuws,  het vinden van een mooie creatieve plek in Ommen was echt een zoektocht. Want waar vind je tegenwoordig nog een plek die betaalbaar is voor een zzp-er. Gelukkig heb ik wederom een nieuwe plek gevonden samen met de twee overgebleven zzp-ers die hier nog zitten. Een mooie plek, met een nog gaver uitzicht! Ik hoop het snel met jullie officieel te kunnen delen!

Voor nu gaan we onze to-do-list even afmaken, wens jullie een fijne dag!

Liefs Diana

 

Nieuwe stof voor de boxkleden

Nieuwe stof voor de boxkleden

 

 

Dit is een demo winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden voldaan.