Bezoek onze Facebook pagina Bezoek onze Twitter pagina Bezoek onze Pinterest pagina

Help!? Wat heb ik nodig voor mijn baby-uitzet? Deel 2

Help!? Wat heb ik nodig voor mijn baby- uitzet? Deel 2

Heb je onze eerste blog al gelezen (Deel 1 kan je teruglezen)? Vandaag laten we jullie nog nog 3 musthaves zien die onmisbaar zijn in je baby-uitzet. Op internet kan je ontzettend veel lijstjes vinden, onze uitzet bestaat vooral uit producten waar ik goede ervaringen mee heb of het zijn nieuwe producten die ik wel heel graag had willen gebruiken. Producten die echt de moeite waard zijn om met jullie te delen!

 

overslag-rompertje

1) Overslagromper

omslagdoek-Kunstkindje

2) Eigen collectie

zensy-soft-babywarmer

3) Kruik anno 2015

Dit is een demo winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden voldaan.