Bezoek onze Facebook pagina Bezoek onze Twitter pagina Bezoek onze Pinterest pagina

Herfst!

Herfst!

’s Ochtends wordt het nu echt alweer frisser, jassen moeten weer aan en hier zijn we alweer een beetje de zomerkleren aan de kant aan het leggen. Toch mogen we zeker niet klagen, het is nog heerlijk weer buiten! Onze kinderen zijn nog volop buiten aan het spelen en ik hoop dat we hier nog lang gebruik van mogen maken. Sommige mensen vinden het lastig om afscheid te nemen van de zomer, de lange dagen met warmte om je heen. Toch is de herfst zo’n mooie overgangsseizoen. Kijk eens goed als je buiten loopt, wat er allemaal verandert om je heen. Er komen weer blaadjes te voorschijn met ontelbare verschillende kleuren op een kleine oppervlakte. Ik kan hier echt van genieten, wat een kleurenpracht zie je om je heen. Juist in onze tijd van haast, drukte is het dan weer eens goed om bij deze mooie kleine dingen stil te staan. Naar mate de tijd verstrekt zijn we steeds weer meer binnen te vinden, het huis, vaak het middelpunt van het gezin, waar gegeten, gelachen en geruzied wordt. Het isĀ  fijn om die plek weer ‘op te warmen’ met je eigen kostbare dingen om je heen.

 

 

herfst, mooi

PeperMints

Na onze vakantie zijn we hard aan de slag gegaan met onze papierencollectie. Deze heeft inmiddels een eigen naam gekregen, PeperMints! Onze eigen collectie kaarten & posters zijn uitgebreid te vinden om onze nieuwe site van PeperMints. Een flink karwei, maar we zijn er erg blij mee! Een goede lijn tussen textiel en papier hebben we nu zo kunnen maken. Toch zullen we op de site van Kunstkindje (hier dus) ook een deel van de collectie van PeperMints tonen. Met actuele onderwerpen, zoals de herfst, hebben we hele leuke kaarten en posters. Net even om je huis opnieuw op te frissen of juist iemand die wel een kaartje kan gebruiken in de herfstperiode. Momenteel zijn we bezig om onze eigen collectie ook landelijk neer te zetten in verschillende winkeltjes op straat. Misschien is er straks wel een winkeltje bij jou in de buurt waar je gewoon even kunt binnenstappen voor een leuke kaart of poster.

Laatste LIVE ochtend!

Zoals we in onze laatste blog hebben geschreven, gaat Kunstkindje (en PeperMints) verhuizen. We hopen snel een nieuw plekje te kunnen vinden, daar zijn we volop mee bezig, maar dat valt niet mee. We hopen snel meer te weten waar we ons straks kunnen vestigen. Omdat heel veel producten eruit gaan en niet meer terug komen in de collectie en door de geplande verhuizing hebben we nog eenmaal een laatste LIVE ochtend op zaterdag 3 oktober van 10.00-12.30! Veel producten gaan weg voor hele leuke prijsjes. We hebben nog leuke boxkleden liggen, maar ook heel veel leuke rokjes, hebbedingetjes en meer! Misschien kan je nog wat leuks vinden voor een (kraam)kado of de feestdagen die eraan komen. Naast de collectie van Kunstkindje willen wij jullie graag kennis laten maken met PeperMints, ook op deze dag hebben we dan leuke aanbiedingen voor de kaarten en posters. Kom gerust even binnen snuffelen!

 

Dit is een demo winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden voldaan.