Bezoek onze Facebook pagina Bezoek onze Twitter pagina Bezoek onze Pinterest pagina

Kunstkindje gaat verhuizen!

Kunstkindje gaat verhuizen!

Onze zomervakantie zit erop! Gisteren was het weer dolle pret in de ochtend, twee kinderen naar school brengen, tussen de middag ophalen voor een broodje, wegbrengen, ophalen en weer naar huis. Dag voorbij? Nee hoor, daarna nog met alle kids (ja, ze moeten allemaal mee) naar de gymles, want dat begint natuurlijk ook gewoon weer. Snel eten koken en de oudste weer van gym ophalen (dat kon ik gelukkig even uitbesteden aan vriendlief). Tijd om bij te komen was er niet bij, want als AC Lid (Activiteiten Commissie) stond er direct op de eerste schooldag een vergadering gepland. Om 22.45 eindelijk thuis. Maar dan kan ik dus niet zomaar in mijn bed rollen, uiteindelijk dus veel te laat nog opgebleven (00:00)! BAM, we zitten er weer helemaal in! Soms wordt er wel eens aan ons gevraagd “hoe doen jullie dit toch”? Eigenlijk met een simpel antwoord, gewoon doen! We houden van een druk leven (kan bijna ook niet anders met 3 kinderen) en van ons werk en alle dingen die daarbij komen.

Flexibel kunnen zijn, je over te kunnen geven aan veranderingen. Een proces waar ik en Kunstkindje mee bezig zijn. Per 1 december moeten we helaas het pand de Werf verlaten. De Baalderborg gaat de ruimte straks zelf gebruiken en dus moeten wij een ander plekje gaan zoeken. De meeste ondernemers zijn de afgelopen maanden al verhuisd en hebben elders een plekje gevonden. Kunstkindje is nog naarstig op zoek naar een plekje in Ommen. Er zijn wel wat ontwikkelingen gaande, maar op welk termijn daar wat uit gaat komen is nog onbekend. De kans is dus groot dat ik straks weer (tijdelijk) vanuit huis ga werken. Mocht je nog wat weten voor Kunstkindje (circa 20 a 25 m2), dan hoor ik het graag. Gezien de drukke maanden rondom kerst, sinterklaas en verjaardagen blijft Kunstkindje t/m eind oktober nog in dit pand. We zullen daarom nog 2 inloopochtenden plannen, waarbij er heel veel producten tegen aantrekkelijke prijzen worden verkocht (OP=OP).

De 2 data zullen zijn:

Adres: Haven West 9, Ommen

Gelukkig worden we ook weer blij van nieuwe dingen die op het pad zijn gekomen en waar we met volle energie tegenaan gaan. Wat dat is lees je binnenkort in onze volgende blog! Vakantie? Geniet er nog eventjes van!

Dit is een demo winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden voldaan.