Mijn kunstkindjes

Bezoek onze Facebook pagina Bezoek onze Twitter pagina Bezoek onze Pinterest pagina

Wie is Kunstkindje?

Kunstkindje, een eigenzinnig labelmerk!

Wat leuk dat je een kijkje neemt in de webwinkel van Kunstkindje! In 2009 is Kunstkindje gelanceerd als labelmerk voor baby & kind. Elke moeder wil haar kindje het mooiste geven en Kunstkindje voegt daar op een bijzondere manier iets aan toe. Onze ontwerpen zijn eigenzinnig, uniek en gemaakt met liefde en passie voor de allerkleinsten onder ons.

Het gezicht achter Kunstkindje

Mijn naam is Diana Peters (1983), ontwerpster van Kunstkindje en moeder van 3 kunstige kindjes! Mijn passie voor kunst en kinderen  (opleiding Kunstacademie en gewerkt als leerkracht) is de voorgeschiedenis van het ontstaan van Kunstkindje. Met deze geweldige mix ben ik gestart met Kunstkindje en dat doe ik nu al jaren met veel plezier! Naast onze baby collectie breiden we ook uit naar bijzondere woon- en lifestyle producten.

Kunstkindje producten

We hebben een mooie vaste collectie in boxkleden, omslagdoeken, aankleedkussenhoezen, voedingskussenhoezen en veel meer. Deze producten worden in een professioneel Nederlands atelier vervaardigd waar we nauw contact mee hebben. Kunstkindje staat voor kwaliteit en een goede afwerking tot in detail en mooie stofkeuze. Naast onze vaste collectie werken we ook met ‘limited editions’, die in een beperkte oplage beschikbaar zijn. Door deze afwisseling blijft het leuk om de webwinkel van Kunstkindje regelmatig te bezoeken. Voor een origineel (kraam)kado ben je hier ook aan het juiste adres!

Zien & voelen

Wil je graag de producten van Kunstkindje in het echt kunnen zien en voelen? Maandelijks organiseren we onze ‘live’ inloopdagen. Op deze dagen is het mogelijk om je te adviseren, de producten ‘live’ te bekijken en ook direct mee te nemen. Volg ons op facebook en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen.

Resale

Wil je graag de hippe producten van Kunstkindje in jouw (web)winkelassortiment toevoegen? Mail naar info@kunstkindje.nl voor meer informatie.

 

Dit is een demo winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden voldaan.