Bezoek onze Facebook pagina Bezoek onze Twitter pagina Bezoek onze Pinterest pagina

Nieuw jaar, nieuwe boxkleden en meer!

Nieuw jaar, nieuwe boxkleden en meer!

2015 eindigde eigenlijk best rommelig voor Kunstkindje. Een verhuizing stond al wel in de planning, maar dat we ook op zoek moesten naar een nieuw atelier, dat kwam even hard aan! Zoals de meesten wel weten werken we altijd graag met een Nederlands atelier zodat we weten waar onze producten worden gemaakt en dat we snel kunnen schakelen omdat we ook producten op-maat aanbieden zoals onze collectie boxkleden. Het atelier kon haar orders niet meer aan en sloot de deur voor ons dicht. Dat was echt even slikken, want hierdoor konden wij even geen nieuwe orders meer aannemen. De laatste maanden van 2015 hebben we dan ook goed gebruikt om te zoeken naar een nieuw atelier en dat is gelukt! Meer dan dat! De eerste producten zijn alweer gemaakt en we krijgen ontzettende enthousiaste reacties terug. Daarbij kunnen we weer producten op maat leveren! Een nieuw atelier, was ook direct een reden om de collectie weer eens te vernieuwen.Langzaam komen er weer nieuwe boxkleden online en wordt het assortiment weer hipper dan hip met nieuwe printjes en stoffencombinaties.

Naast onze boxkleden blijven wij verder gaan met een collectie omslagdoeken- newborn hoezen Stokke – voedingskussenhoezen – en leuke kleine hebbedingen zoals speendoekjes, speenkoorden!

Vanaf volgende week komt er een gaaf product bij: de kwijlslabbers of leuker gezegd de kwijlsjaaltjes! Eigenlijk vanaf kleins af aan (4 maanden) al goed te gebruiken. Als mama van drie kinderen weet ik het maar al te goed, terug spugen van voeding maar ook het extra kwijlen van doorkomende tandjes, zorgen voor extra wasjes! Met deze leuke sjaaltjes voorkom je dit en is daarnaast zijn ze lekker warm te gebruiken als sjaaltje wanneer je naar buiten gaat. Verkrijgbaar per stuk of als voordeelset. Houd de site goed in de gaten! Binnenkort op facebook een leuke winactie van dit nieuwe product!

2016, ik heb er heel veel zin in! Zo 7 jaar geleden heb ik mijn baan opgezegd als leerkracht en ben ik mijn eigen weg ingeslagen, die soms ook weer andere weggetjes ingingen.

Het gaat niet altijd zoals je wilt, maar ik geloof er echt heilig in: volg je hart, en dan komt de rest vanzelf! Dat wil niet zeggen dat het 1,2,3 gepiept is, daar kunnen jaren overheen gaan. Dingen moeten weer bijgestuurd worden, dalletjes kom je tegen waarna de pieken je weer trotseren. Ik hoop dat 2016 voor jullie ook een mooi jaar gaat worden met nieuwe dingen op je pad!

In 2016 wil ik graag weer meer met jullie delen, als onderneemster maar ook als vrouw en moeder! Iets vaker bloggen staat dan ook zeker op mijn to-do list.

 

stoffen

Boxkleden

Groetjes Diana

Dit is een demo winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden voldaan.