Bezoek onze Facebook pagina Bezoek onze Twitter pagina Bezoek onze Pinterest pagina

Tijd voor weekend!

Tijd voor weekend!

Yes, het is weekend! Het allerfijnste van het weekend vind ik toch de rustige ochtenden. Even niet alle tassen paraat, geen stress met 3 kids aankleden, laat staan dat ze gegeten hebben, gepoetst en fatsoenlijk de deur uitgaan. De jammertjes, ruzietjes laten we dan maar even buiten beschouwing. Of die verloren schoen die niet gevonden wordt. Even rust! De kinderen bij ons krijgen nu gelukkig een beetje de leeftijd dat ze met z’n drietjes voor even beneden kunnen blijven en wij nog even blijven liggen. Zo fijn!

Deze week hebben we weer een les meegepikt op de sportschool. Even knallen en tijd voor mezelf. Afgelopen week was een week van veel extra werken in de avonduren (naast de normale werktijden). Vanmorgen nog even snel op en neer gereden om wat producten van het atelier op te halen. Tijdens het middagslaapje van de jongste snel gefotografeerd en op tijd klaar om dit voor het weekend nog online te plaatsen! Want als ik dan wat nieuws binnenkrijg wil ik dat natuurlijk zo snel mogelijk met jullie delen. We hebben weer een leuke aanvulling in onze newbornhoezen en de kwijlsjaaltjes. De outlet loopt erg hard, dus ook hierin plaatsen we dit weekend weer nieuwe producten.

Dit weekend moet er verder nog een nieuwe vloer worden uitgezocht voor onze nieuwe werkruimte en gaan we gezellig op Valentijnsdag met mijn familie bowlen en uiteten. Ohja, jullie kunnen nog meedoen met onze winactie op facebook. 14 februari maken we 2 winnaars bekend!

Fijn weekend allemaal!

Groetjes Diana

 

Nieuwe poster!

Nieuwe poster!

Kruisjes!

Kruisjes!

Dit is een demo winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden voldaan.