Bezoek onze Facebook pagina Bezoek onze Twitter pagina Bezoek onze Pinterest pagina

Vakantie (voorpret)!

Vakantie (voorpret)!

Drie weken zijn de kinderen al vrij van school, daar moesten we echt wel wat op bedenken! Alle drie de kids thuis, werk voor Kunstkindje flexibel inplannen in de avonduren. Gelukkig hebben we met onze kinderopvang last minute nog 2 vakantiedagen kunnen inplannen, zodat de oudste twee toch naar de opvang konden gaan ( 2 donderdagen). Voor de kids geen straf, een leuke dag op de camping en een gezellige sport en spelmiddag op de BSO. Voorafgaand echt dingen ondernomen met de kids, want drie kinderen binnen voor 3 weken…pfffff, dat viel soms echt niet mee. Ruzie, woordenwisselingen, elkaar op de lip zitten…..gelukkig hadden we ook wat leuke dingen op het programma staan!

We zijn de weken doorgekomen! Om alvast echt in de vakantiestemming te komen hebben de kinderen hun eigen ‘vakantie’ kussensloop getekend met textielstiften, een leuke activiteit met een blijvend resultaat, en gaan natuurlijk mee in de koffer! Net een dag voor vertrek mocht de oudste afzwemmen voor diploma B en heb ik de laatste pakketjes verstuurd. Het gevoel begint nu langzaam te komen, het is vakantie! Ofwel, nu echt met z’n vijfjes vrij en genieten van elkaar. Huisbezoek is geregeld, dus we kunnen gaan. Dit jaar voor het eerst met de vouwwagen i.p.v. een tent. Een verstandige keuze als we de weerberichten voor morgen mogen geloven, storm op komst! Ik wens iedereen een fijne vakantie toe!

Bestellen kan gewoon via de webwinkel, vanaf 11 augustus gaan we weer aan de slag! Bestel je in deze periode? Dan ontvang je van ons een gratis kaart/miniposter! Vul bij opmerkingen in welke je wilt hebben! Verder zijn er weer zoveel leuke nieuwe ontwikkelingen gaande, die hou ik nog even voor mezelf maar ga ik snel met jullie delen!

Fijne vakantie! Groetjes Diana

Op stap

Op stap!

Relaxen!

Nachtje logeren!

verjaardag Mint

Alweer 2 jaar!

kussensloop tekenen

Eigen kussenhoes gaat mee!

kussenhoes

Wow!

Gratis kaart/miniposter

Gratis tijdens onze vakantie!

Dit is een demo winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden voldaan.